EL-SERVICE AF HØJ KVALITET

Vi kan udføre el-installation for industrielle firmaer

​Vi kan udføre alle former for opgaver inden for el-installation. Vi udfører langt de fleste af vores opgaver i det nordlige Djursland i byerne Rønde, Grenå, Auning og Allingåbro. Vi lægger stor vægt på, at el-installationsopgaverne udføres yderst professionelt.

Måden, hvorpå vi sikrer dette, sker ved, at vi indgår i en god og grundig dialog med vores kunder omkring, hvordan el-installationsopgaverne skal udføres. Vi har mange års erfaring med opgaver inden for el-installation, og vi giver gerne kunderne gode råd. Samtidig er vi naturligvis også meget lydhøre over for kundernes forslag, ønsker og behov.

Vi udfører mange forskellige opgaver inden for el-installation

El-installation dækker over flere forskellige ting. Vi udfører naturligvis nyinstallationer, men dette er langt fra det eneste tilbud, vi tilbyder. Vi varetager også gerne reparationer inden for el-installationsområdet.

​​​Derudover tilbyder vi også et el-tjek, hvis kunden ønsker, at vi skal undersøge om dennes installationer i hjemmet er sikre og overholder alle regler. Disse eftersyn tilbydes til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vi har kontakt til forhandlere, der leverer kvalitet

Det er yderst vigtigt, at de materialer, der bruges i forbindelse med el-installationer, er af høj kvalitet, så resultatet er arbejdet er holdbart. Vi har heldigvis god kontakt til dygtige forhandlere og producenter, hvilket medvirker til, at vi kan udføre el-installationer af yderst høj kvalitet, og som holder i mange år.

Driver du industriarbejde, og har du behov for at få udført opgaver inden for el-installation, skal du ikke holde dig tilbage med at tage til kontakt til os på 86 48 34 40 til en uforpligtende snak.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.
    (Kontrolspørgsmål)