EL-SERVICE AF HØJ KVALITET

Få et el-tjek og bliv sikret

Når man køber hus, er der utroligt mange ting, man skal være opmærksom på, og en af de vigtigste ting er, hvorvidt el-installationerne i huset er korrekt udført.

Vi kan hjælpe dig med at besvare dette spørgsmål, hvis du beder os om at foretage et el-tjek. El-tjekket er yderst vigtigt for huskøbere, da en tilstandsrapport kun gennemgår el-installationerne visuelt, mens et el-tjek er en yderst grundig gennemgang af samtlige el-installationer i huset.

Vi udfører langt størstedelen af vores el-tjek i det nordlige Djursland, heriblandt i byerne Auning, Rønde, Grenå og Allingåbro. Vores tilbud om el-tjek gælder for både private og erhvervskunder.

​Vi holder kunden ajour med alt under et el-tjek

Det kan godt være lidt forvirrende for en kunde, når der kommer en fagmand ud og skal bedømme et fagområde, som kunden måske ikke har det store kendskab til. Derfor tager vi os altid god tid til at sætte kunden ind i tingene under et el-tjek, og vi taler i øjenhøjde med kunden, så vi er sikre på, at han/hun forstår det hele.

Der er mange gode grunde til at få foretaget el-tjekket
Først og fremmest er det en yderst god idé at få foretaget el-tjekket i forbindelse med køb af et nyt hus. I den forbindelse vil vi kunne give kunden et overslag over, hvad det ville koste at udbedre fejlene, men det kan også godt betale sig at bestille et el-tjek, hvis man har en anelse om, at de el-installationer, der udført i ens nuværende hjem, er dårligt udført. I sådanne tilfælde vil vi nemlig også kunne tilbyde at udbedre fejlene.

​Ønsker du at benytte dig af vores tilbud om et el-tjek, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på 86 48 34 40 eller via vores kontaktformular til en uforpligtende snak.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.
    (Kontrolspørgsmål)