EL-SERVICE AF HØJ KVALITET

Auning Norddjurs El-Service

​Vi er en autoriseret el-installatør beliggende i byen Auning, der befinder sig i det nordlige Djursland. Vi udfører stort set alle arbejdsopgaver inden for el-området.

Vi laver nyinstallationer, foretager reparationer og vi varetager eftersyn. Vi udfører primært opgaver i lokalområdet, Auning, Rønde, Grenå og Allingåbro. Vi ønsker som el-installatør at tilbyde vores kunder en lang række løsninger, der skal være med til at sikre komfort i kundernes hverdag. Vi kan klare komplekse opgaver, såsom opsætning af et automatisk lyssætningssystem, men vi udfører også gerne mere simple opgaver, såsom opsætning af trådløst internet.

​Vi er en el-installatør, der vægter kundeplejen højt

Det er yderst vigtigt for os, at kunderne er tilfredse med vores arbejde, når de booker os som el-installatør. Derfor samarbejder vi altid tæt med kunden.

​​Det er vigtigt for os, at kunden er bredt orienteret om processen, og samtidig er det vigtigt for os at afklare kundens behov, så vi kan imødekomme disse behov bedst muligt.

​Godt el-arbejde kan betale sig

Det er en yderst god forretning at vælge os som el-installatør, når der skal laves el-arbejde. Det vil nemlig gavne dig på længere sigt. Vores el-løsninger sikrer nemlig ikke blot komfort i hjemmet; løsningerne er også sikre og miljøvenlige.

Løsningerne nedsætter energiforbruget i hjemmet og dette betyder, at vores arbejde på sigt bliver en rigtig god forretning for kunden.

Står du og mangler en dygtig el-installatør, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Ring til en uforpligtende snak på 86 48 34 40 eller kontakt os her.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.
    (Kontrolspørgsmål)